0850 808 26 24
Evde Köpek Bakımı Nasıl Yapılır?

Evde Köpek Bakımı Nasıl Yapılır?

Günümüzde evcil hayvan denildiği zaman akıllara ilk olarak kedi ve köpek dostlarımız geliyor. Hayatının çoğunu ev ortamında geçiren dostlarımız, bakıma ihtiyaç duyuyor. Can dostlarımızın sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için bakımlarına dikkat edilmesi gerekiyor. Bu bağlamda evde köpek bakımı ile ilgili bazı sorular sık sık soruluyor. “Köpek bakımı nasıl olur” gibi evde köpek bakımıyla ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Kedilerin Aşıları Ne Zaman Yapılır?

Kedilerin Aşıları Ne Zaman Yapılır?

Evcil hayvanlarınızın sağlığı oldukça önemli. En sevilen evcil hayvanlardan kediler, aşı takvimleri oldukça sıkı takip edilmesi gereken türlerden biri. Bir kedinin ne zaman aşı olması gerektiği ve hangi aşıları olması gerektiği ise biraz kafa karıştırıcı olabilir.

Evcil Hayvan Sigortası ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Evcil Hayvan Sigortası ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Evcil hayvanların yiyecekleri, bakım malzemeleri ve veteriner masrafları gün geçtikçe artış gösteriyor. Veteriner ücretleri, bu masrafların içerisinde en fazla olanıyken evcil hayvan sigortası, bu masrafın önüne geçilmesini sağlıyor.

Kedi Tırmalaması Durumunda Yapılması Gerekenler

Kedi Tırmalaması Durumunda Yapılması Gerekenler

Kedi Tırmalaması Durumunda Yapılması Gerekenler Hemen hemen evcil hayvan sevmeyenimiz yok denilecek kadar azdır. Bazen bize huzur veren evcil dostlarımızdır. Sevimli, sempatik ve bir problem olmadığı taktirde zararsız olan evcil hayvanlardan bakımı en kolay olanlardan birisi de kedilerdir. Kedilere istemeyerek de olsa zarar verecek bir davranışta bulunursak tırmalaması kaçınılmazdır. Peki kedi tırmalaması nasıl geçer?

Can Dostum Sigortası ile İlgili Bilgiler

Can Dostum Sigortası ile İlgili Bilgiler

Magdeburger Sigorta, geniş kapsamlı ürün portföyünde evcil hayvanlarınız için Can Dostum Sigortasını sunuyor. Evcil hayvanlarınızın acil sağlık ihtiyaçlarını geniş kapsamlı teminatlarla güvence altına alıyor. Peki bu teminatlar nelerdir? Magdeburger ekibi olarak bu yazımızda can dostum sigortasının teminatlarını ve neleri kapsadığını detaylı bir şekilde açıklayacağız.

Acente Bul
Magdeburger Sigorta