0850 808 26 24
Türkiye'deki Deprem Bölgeleri Nerelerdir?

Türkiye'deki Deprem Bölgeleri Nerelerdir?

Türkiye’de Doğu Anadolu Fay Hattı, Batı Anadolu Fay Hattı ve Kuzey Anadolu Fay Hattı başta olmak üzere 3 büyük fay hattı mevcuttur.

Emlak Vergisi Ne Zaman ve Nasıl Ödenir?  

Emlak Vergisi Ne Zaman ve Nasıl Ödenir?  

Emlak vergisi, kişilerin sahip olduğu veya kendilerine tahsis edilen mülkler için ödedikleri bir vergi türüdür.

Konut Sigortası Neleri Kapsar?

Konut Sigortası Neleri Kapsar?

Günümüzde, kendinizi ve aracınızı güvence altına alabileceğiniz çeşitli sigorta acenteleri bulunmaktadır. Eviniz için de aynı şekilde sigorta yaptırmalısınız. Eviniz için yapabileceğiniz sigorta paketlerinden birisi de konut sigortasıdır. Peki, konut sigortası neleri kapsar? Konut Sigortası; sizi evinizde çıkacak bir yangından, beklenmedik kazalardan ve çeşitli diğer faktörlerden korur. Magdeburger Konut Sigortası’nın geniş kapsamlı teminatları ve avantajlı fiyatlarıyla eviniz ve aileniz güvencede olabilirsiniz.

DASK Poliçe Sorgulama Nasıl Yapılır?

Zorunlu Deprem Sigortası yani DASK, deprem bölgesinde yaşayan bizler için son derece önemli. Bu yüzden deprem riskine karşı konutlarımızı güvence altına alan DASK ile ilgili “DASK poliçe sorgulama nedir / nasıl yapılır?” başta olmak üzere pek çok farklı soru soruluyor. Magdeburger Sigorta olarak bu yazımızda sizler için DASK Poliçe Sorgulama Nedir ve DASK Poliçe Sorgulama İle Hangi Bilgilere Ulaşılır sorularına cevap vereceğiz. Ayrıca E-devlet ile DASK Poliçe Sorgulama ve DASK Web Sitesinden Poliçe Sorgulama konularına da değineceğiz.

Dask ve Konut Sigortası Arasındaki Farklar Nelerdir?

Dask ve Konut Sigortası Arasındaki Farklar Nelerdir?

Ülkemiz konumu dolayısıyla deprem bölgesinde yer almaktadır. Ülke tarihimiz boyunca depremler, büyük felaketlere neden olmuştur. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş Depremi ve tüm ülkenin bildiği Marmara Depremi, büyük felaketlere yol açan depremlerden sadece bazılarıdır. 

Deprem Nedir ve Nasıl Oluşur?

Deprem Nedir ve Nasıl Oluşur?

Dünyamızda gerçekleşebilecek olan pek çok farklı doğal afet vardır. Volkan patlamaları, toprak kaymaları, fırtınalar ve hortumlar bunlardan sadece bazılarıdır. Ancak ülkemiz özelinde doğal afet denildiği zaman akıllara ilk olarak “Deprem” geliyor. 

Dünyanın En Büyük 10 Depremi

Dünyanın En Büyük 10 Depremi

Dünyamızda meydana gelen doğal afetlerden biri de “Deprem” olarak biliniyor. Ülkemiz bulunduğu konum itibariyle deprem ülkeleri arasında yer alıyor. Ancak ülkemiz dışında da dünyanın pek çok farklı noktasında oldukça büyük depremler gerçekleşiyor. 

Kat İrtifakı ile Kat Mülkiyeti İlişkisi

Kat İrtifakı ile Kat Mülkiyeti İlişkisi

Bu iki konu arasındaki fark birçok kişi tarafından kafa karıştırıcı gibi görünse de yanlış bir işlem yapmamanız adına her iki durumun ne anlama geldiğini bilmeniz gerekir. Özellikle kredi kullanmayı planlıyorsanız mutlaka bu iki konu hakkında her detayı bilmelisiniz. Peki kat irtifakı ile kat mülkiyeti nedir ve aralarındaki fark nedir? Kat irtifakı kat mülkiyetine nasıl çevrilir? Magdeburger olarak bu yazımızda, tüm soruların cevaplarını sizler ile paylaşacağız.

Deprem Öncesi ve Sonrası Yapılması Gerekenler

Deprem Öncesi ve Sonrası Yapılması Gerekenler

Magdeburger DASK Sigortası ile konut ve işyerlerindeki deprem ve deprem nedeni ile oluşabilecek maddi zararlar güvenceye alınabilir. Bu yazımızda deprem öncesi ve sonrası yapılması gerekenler detaylı bir şekilde sizler ile paylaşacağız.

Deprem Çantası Nasıl Hazırlanır?

Deprem Çantası Nasıl Hazırlanır?

Deprem, her an karşı karşıya kalabileceğimiz doğal afetler arasında en sık karşılaştığımızdır. Deprem sonrası ilk 72 saat içerisinde arama ve kurtarma ekipleri ulaşana kadar acil ihtiyaçlarınızı ve değerli evraklarınızı saklayacağınız bir Afet ve Acil Durum Çantası sizin ve sevdiklerinizin refahı ve açısından büyük öneme sahiptir. Peki bu deprem çantası nasıl hazırlanır?

Acente Bul
Magdeburger Sigorta