0850 808 26 24
4A, 4B ve 4C Sigortalı Nedir? Farkları Nelerdir?  

4A, 4B ve 4C Sigortalı Nedir? Farkları Nelerdir?  

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’ya bağlı bu sigorta sistemleri, çalışanların iş hayatında aktif olarak çalışırken aynı zamanda emeklilik döneminde de sosyal güvenceden faydalanmasına olanak tanır.

BES İptali: Bireysel Emeklilik Nasıl İptal Edilir?

BES İptali: Bireysel Emeklilik Nasıl İptal Edilir?

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), çalışma hayatınızdaki tasarruflarınızı yatırıma dönüştürerek emeklilik döneminde rahat bir yaşam için gelir sağlar.

Yatarak Tedavi Nedir?

Yatarak Tedavi Nedir?

Ayakta Tedavi, en fazla 24 saat süren tedavileri tanımlamak için kullanılan bir terim. İdrar tahlilleri, MR çekimi ve röntgen işlemleri birer ayakta tedavi örneğidir. Yatarak Tedavi, kısa süreli tedavilerin yetersiz olduğu ve en az bir gün yatış işleminin yaşandığı tedavileri tanımlamak için kullanılan bir terim. Yatarak tedavi kapsamında ameliyatlar, hamilelik ve doğum gibi süreçler bulunuyor. Genel olarak yatarak tedavi ile ilgili daha fazla soru sorulduğu için Magdeburger Sigorta olarak bu yazımızda Yatarak Tedavi ile Ayakta Tedavi Arasındaki Farklar Nelerdir ve Yatarak Tedavi Teminatları Nelerdir sorularına cevap vereceğiz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hakkında Tüm Detaylar

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hakkında Tüm Detaylar

İş hayatında ve günlük hayatta sorumluluklarınızı yerine getirirken sağlığınızı göz ardı edebilirsiniz. Ancak günlük ve iş hayatımıza verimli bir şekilde devam edebilmek için sağlığınıza her zaman dikkat etmeniz gerekiyor.

Kritik Hastalıklar Sigortası Nedir ve Neleri Kapsar?

Kritik Hastalıklar Sigortası Nedir ve Neleri Kapsar?

Günümüzde birbirinden farklı hastalık türleri bulunmaktadır. Bazı hastalıklar grip, soğuk algınlığı, bölgesel ağrılar gibi daha basitken, bazı hastalıklar ise kritik hastalık olarak değerlendirilmektedir.

İleri Tanı Yöntemleri Nelerdir?

İleri Tanı Yöntemleri Nelerdir?

İleri tanı yöntemleri, sağlık sektöründe kullanılan ve hastanın şikayetleri üzerine gerekli araştırmaları yapmak için kullanılan cihazların her biri ileri tanı yöntemleri olarak tanımlanır. Magdeburger ekibi olarak bu yazımızda, ileri tanı yöntemler nelerdir ve ileri tanı yöntemlerinden bazıları hakkında bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde sizler ile paylaşacağız.

5 Soruda Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

5 Soruda Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Magdeburger Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın ayrıcalıklı teminat paket seçenekleriyle SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde fark ödemeden sağlık hizmeti alabilirsiniz. Bu yazımızda tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak için sık sorulan 5 soruyu cevapları ile sizlerle paylaşacağız.

Seyahat Sağlık Sigortası Hakkında Her Şey

Seyahat Sağlık Sigortası Hakkında Her Şey

Seyahat Sağlık Sigortası, sizi hem yurt içi hem de yurt dışında karşılaşabileceğiniz risklere karşı güvenceye alan sigorta türüdür. Ülkemizde hatta dünyada da kaza veya hastalık sebebi fark etmeden sigortalı kişilerin hastalığının teşhisi yapıldıktan sonra gerekirse ayakta ya da yatarak uygulanacak tedavisinin masrafları karşılanır. Seyahat Sağlık Sigortası yaptırmak, hayat güvencemiz ve beklenmeyen durumlarda yardım desteği sağlaması açısından oldukça gereklidir.

Sigorta Nasıl Sorgulanır? - 2 Yöntem

Sigorta Nasıl Sorgulanır? - 2 Yöntem

Çalışanların son dönemlerde en çok merak ettikleri konulardan birisi sigorta sorgulama olabilir. Peki sigorta nasıl sorgulanır? Sigortalı bir çalışansanız ve sigorta detaylarınızı merak ediyorsanız ihtiyaç duyabileceğiniz bilgilere ulaşmanın 2 kolay yöntemi bulunmaktadır. Bunlardan birisi 4A hizmet dökümü (eski adı ile SSK) bir diğeri ise telefon ile sigorta sorgulama yöntemleridir.

Özel Sağlık Sigortası Nasıl Yapılır?

Özel Sağlık Sigortası Nasıl Yapılır?

Özel Sağlık Sigortası, size istediğiniz doktoru veya sağlık kurumunu özgürce seçme hakkı sunan bir sigorta türüdür. Ülkemizde hatta dünyada da kaza veya hastalık sebebi fark etmeden özel sağlık sigortalı kişilerin hastalığının teşhisi yapıldıktan sonra gerekirse ayakta ya da yatarak uygulanacak tedavisinin masrafları karşılanır. Özel Sağlık Sigortası yaptırmak, hayat güvencemiz ve beklenmeyen durumlarda yardım desteği sağlaması açısından oldukça gereklidir. Magdeburger Özel Sağlık Sigortası, beklenmedik bir kaza veya hastalıkta, sağlık giderlerinizin, tanı ve tedavi işlemlerinizin kaliteli sağlık kurumlarında güvenle karşılanmasını sağlıyor.

Acente Bul
Magdeburger Sigorta