0850 808 26 24
Araç Dolu Sigortası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Araçlar için birbirinden farklı sigorta türleri bulunmaktadır. Bunlar; Zorunlu Trafik Sigortası ve Kasko olarak bilinmektedir. Zorunlu trafik sigortası, trafik kazası sonucunda karşı tarafta meydana gelen hasarları karşılamaktadır. Buna karşın sel, fırtına ve dolu gibi doğal afetlerden dolayı oluşan hasarları karşılamamaktadır. Kasko Sigortasının ise teminatlara bağlı olarak doğal afetlerden dolayı oluşan hasarı karşılayıp karşılamadığı değişiklik göstermektedir. 

Araçlar için tehlikeli olan ve araca zarar verebilecek olan pek çok farklı doğal afet bulunmaktadır. Bunlardan biri de “Dolu” olarak biliniyor. Araçlara ciddi zarar veren bu doğal afetin olumsuz etkilerine karşı aracınızı koruyabilmeniz için bir sigorta türü bulunuyor. Bu noktada karşımıza “Araç Dolu Sigortası” çıkıyor.

Araçlar için dolu sigortası ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Araçlar İçin Dolu Sigortası Nedir?

Küresel ısınmanın etkisiyle ani ve şiddetli dolu yağışları yaşanabiliyor. Dolu yağışının başlamasıyla birlikte araç sahipleri, araçlarının üstü açık bir yerde olması durumunda çeşitli örtüler ile araçlarının üstlerini kapatmaya çalışıyor. Ancak araçlar için dolu sigortası ile örtülerle uğraşmanıza gerek kalmıyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Doluya Karşı Alınacak Önlemler

Araçlar için dolu sigortası; dolu yağışı sonucunda araçta oluşabilecek hasarları karşılayan bir sigorta paketidir. Son yıllarda dolu yağışlarının artmasıyla birlikte araçlar için dolu sigortası sık sık tercih edilir hale gelmiştir.

Magdeburger Dolu Hasar Onarım Hizmeti

Magdeburger Sigorta olarak müşterilerimiz için dolu hasar onarım hizmetimiz bulunuyor. SUV Araçlar, Binek Araçlar ve 2000 KG’ya kadar olan Hafif Ticari Araçların faydalanabildiği bu hizmetimizden siz de faydalanabilirsiniz.

Sizler için sunmuş olduğumuz dolu hasar onarım hizmetimiz sayesinde değer kaybı olmadan aracınızın orijinalliği korunur. Değer kaybının yanı sıra şunlardan faydalanabilirsiniz;

  • Doludan kaynaklı cam hasarlarının onarımı ya da gerekli durumlarda yerli cam ile değişimi
  • Sınırsız göçük sayısı
  • Alüminyum parçaların onarımı dahil olmak üzere motor kaputu, kapı nikelaj ve sunroof gibi dış karoser parçalarının orijinali ile değişimi
  • Boya işlemleri, kaporta düzeltme ve PDR yöntemi

Bunlara ek olarak Dolu Hasar Onarım Hizmeti’miz 81 ilde olan tüm RS Servislerde geçerlidir ve müşterilerimiz istediği takdirde tek yönde vale hizmetimiz bulunmaktadır. Ayrıca Dopdolu poliçelerine hizmet önceliği tanınmakla birlikte aracınızda doludan kaynaklı hasar oluştuktan sonra 60 gün içerisinde başvuru yapmanız gerekmektedir.

Magdeburger Dolu Hasar Onarım Hizmeti Neleri Kapsıyor?

Magdeburger olarak müşterilerimiz için sunduğumuz hizmetlerden birisi olan Dolu Hasar Onarım Hizmeti kapsamında pek çok farklı işlem gerçekleştirilmektedir. Kaporta aksamlarının profesyonel onarımı ve dopdolu poliçelerine hizmet önceliği bunlardan bazılarıdır. Bunlara ek olarak Magdeburger Dolu Hasar Onarım Hizmeti kapsamında olan hizmetler şu şekildedir;

  • Cam onarımı ya da gerekli durumlarda cam değişimi
  • Sayısına bakılmaksızın göçük düzeltme işlemi
  • Antibakteriyel ve antiviral dezenfeksiyon işlemleri
  • Araç içi ozon sterilizasyon işlemi

Dolu hasar onarım hizmetimizin kapsamından görebileceğiniz üzere bu hizmetimizle birlikte aracınızı sadece dolu hasarına karşı değil, sterilizasyon ve dezenfeksiyon işlemlerimiz sayesinde bakterilere karşı da koruyoruz.

Magdeburger Sigorta olarak uzun yıllardır hizmet verdiğimiz sigortacılık sektöründe birbirinden farklı ürünlerimiz bulunuyor. Bu ürünlerimizden biri olan Dopdolu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası sayesinde Magdeburger Dolu Hasar Onarım Hizmeti’nden, Ozon Sterilizasyon ile Antibakteriyel ve Antiviral Dezenfeksiyon Hizmeti’nden, Ferdi Kaza Koltuk Sigortası’ndan faydalanabilirsiniz. Magdeburger Dopdolu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası ile aracınızın orijinalliğini koruyabilirsiniz. Ürünlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilmek için sitemizi inceleyebilir ya da iletişim kanallarımızdan birini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.


BENZER YAZILAR

Küresel İklim Değişikliği Nedir? Nedenleri Nelerdir?

Küresel İklim Değişikliği Nedir? Nedenleri Nelerdir?

Dünyanın değişmesi ve yapay zekâ çağı ile her gün farklı bir yenilik ile karşılamamak imkânsız. Gelişen yeni teknolojiler ile farklı yenilikler ortaya çıkmakta ve bunlarda çevre kirliliğine neden olmaktadır. Bunun sonucunda ise farklı iklim koşulları oluşmuş ve gelemeyen yazlar, bitemeyen kışlar, kışı yaşatan ilkbaharlar, yaz sıcaklığına sahip sonbaharlar oluşmuştur. Peki küresel iklim değişikliği nedir ve küresel iklim değişikliğinin nedenleri nelerdir? Magdeburger ekibi olarak bu yazımızda, küresel iklim nedir, küresel iklim değişikliğin nedenler nelerdir, küresel iklim değişikliği nasıl önlenir ve bilmeniz gereken diğer birçok kriteri detaylı bir şekilde sizler ile paylaşacağız.

İşyeri Açma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri Açma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İş hayatınızda zorlu olan izin belgelerinden en önemlisi işyeri açma ruhsatıdır. İşyeri açma ruhsatı, işletmenin faaliyetlerini resmi olarak sürdürebilmesi açısından zorunlu tutulan ruhsatlardan birisidir. Endüstriyel tesisler, ticarethaneler, yazıhaneler, alışveriş mağazaları ve tezgahlar, üretim tesisleri ve fabrika gibi tüm işletmeler işyeri açma ve çalışma ruhsatı alması gereken kuruluşların içerisinde yer alır. Peki, işyeri açma ruhsatı nasıl alınır? Magdeburger Sigorta olarak bu yazımızda konu ile ilgili merak edilenleri sizler ile paylaşacağız.

Sigortada Lehdar Ne Demek?

Sigortada Lehdar Ne Demek?

Magdeburger Sigorta olarak bu yazımızda sizler için Lehdar Hangi Sigortalarda Bulunur, Sigortada Lehdar Kime Denir ve Lehdar / Sigorta Ayrılığı Nedir sorularına cevap vereceğiz.

Kuyumcu Paket Sigortası ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Kuyumcu Paket Sigortası ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Kuyumcu; değerli taş ve metallerden küpe ve bilezik gibi süs eşyası yapan kişilere verilen sıfattır. Bunun yanında kuyumcu, bu değerli süs eşyalarının satıldığı dükkân anlamına da gelmektedir. 

Mühendislik Sigortası Nedir ve Türleri Nelerdir?

Mühendislik Sigortası Nedir ve Türleri Nelerdir?

Günümüzde sigorta sektörü denildiği zaman akıllara ilk olarak araç, sağlık ve ev sigortası gibi sigorta türleri gelmektedir.

Acente Bul
Magdeburger Sigorta