0850 808 26 24
Evcil Hayvan Sigortası ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Evcil hayvanların yiyecekleri, bakım malzemeleri ve veteriner masrafları gün geçtikçe artış gösteriyor. Veteriner ücretleri, bu masrafların içerisinde en fazla olanıyken evcil hayvan sigortası, bu masrafın önüne geçilmesini sağlıyor. Evcil hayvan sigortası, evde yaşayan minik dostlarımızın acil durumlarda anlaşmalı veterinerlerde ücretsiz bakılmasını sağlayan sigorta türüdür.

Evcil hayvanların sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etmesi için anlaşmalı veterinerlerde bakım ve muayene işlemlerini, sigorta teminatı kapsamında yaptırabilirsiniz. Evcil hayvan sigortası ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Evcil Hayvan Sigortası Nedir?

Evcil hayvan sigortası, evcil hayvanların tedavilerinde oluşan masrafların karşılanmasını sağlayan bir sigorta türüdür.  Acil durumlarda yapılan tedavilerin yanı sıra, hastalıkların tespit edilmesi için yapılan tahlil, tetkik ve yatışlı tedavi masraflarını karşılar. Bu sigorta sayesinde evcil hayvanınızın veteriner masraflarını azaltabilir ve onların sağlıklı bir şekilde yaşamasını sağlayabilirsiniz. 

Kronik rahatsızlığı ve düzenli olarak uygulanması gereken tedavi varsa bu sigorta türüyle sağlık ve bakım hizmetinden faydalanabilirsiniz. Evcil hayvan sigortasının kapsamına göre alabileceğiniz hizmetler değişiklik göstermektedir.  

Evcil Hayvan Sigortası Neleri Kapsar?

Evcil hayvan sigortası, kedi ve köpek dostlarımızın veteriner işlemlerini karşılar ve güvence altına alınmasını sağlar. 6 aydan büyük ve 10 yaşından küçük kedi ve köpek dostlarımız için bu sigorta türünü tercih edebilirsiniz. Acil durumların yanı sıra tedavi sürecini de kapsamaktadır. Evcil hayvan sigortasının teminatları şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Evcil hayvanın cisim yutması ya da zehirlenmesi
  • Trafik kazası geçirmesi veya düşmesi
  • Başka bir hayvan tarafından yaralanması
  • Mikroçip takılma işlemi
  • Donma, boğulma ve sıcak çarpması
  • Başka bir hayvana, insana veya eşyaya verilen zararda oluşan masraflar
  • Evcil hayvanınız kaybolduğunda arama ilanı ve verilecek ödül
  • Kesik ve cisim batması
  • Göz yaralanması

Evcil hayvan sigortası teminatları ve fiyatları sigorta şirketlerine göre farklılık göstermektedir. Evcil hayvanlarınızın sağlığı ve veteriner masraflarını en aza indirmek için bu sigorta türünü tercih edebilirsiniz. 

Evcil Hayvan Sigortası Avantajları Nelerdir

Evcil hayvan sigortası, evcil hayvanlarınızı teminat altına alır, veteriner masraflarının yanı sıra pek çok avantaj sunar. Can dostum sigortası kapsamında Magdeburger Sigortanın sunduğu avantajlar şu şekildedir;

  • Tam Güvence: Acil durumlarda can dostunuzun tedavi masrafları anlaşmalı veteriner tarafından karşılanır. Tam güvence kapsamında 10.000 TL’ye kadar olan masraflar karşılanır.
  • Can Dostum Hediye: Yıllık bir kere anlaşmalı veterinerlerde evcil hayvanlarınızın muayene, tırnak kesimi, göz ve kulak temizliği gibi işlemleri ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz.
  • Kayıp İlanı ve Ödül: Can dostunuz kaybolduğunda bulmak için 1.000 TL’lik teminat güvencesiyle arama ilanı ve ödül masrafları karşılanır.
  • Evcil Hayvanın Başkasına Vereceği Zarar: Evcil hayvanınız başka birine ya da birinin eşyasına zarar verdiğinde masrafların karşılanması için 10.000 TL’ye kadar teminat bulunmaktadır.
  • Ferdi Kaza: Can dostunuzun yanı sıra sizin de faydalanabileceğiniz bir teminattır. Ölüm, kaza ya da sakatlık durumunda 10.000 TL’ye kadar güvence bulunmaktadır. 

Can dostunuzu ve kendinizi güvence altına almak için Can Dostum Sigortası’nı yaptırabilirsiniz. 

Evcil Hayvan Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

Evcil hayvan sigortasında teminat dışında kalan hizmetler için Türk Veteriner Hekimler Birliği’nin taban fiyat tarifesi bulunmaktadır. Poliçe kapsamında değerlendirilen teminatlar sigorta şirketlerine göre değişiklik göstermektedir. Bu sebeple fiyatlarda değişiklik yaşanmaktadır. Poliçe düzenlendikten sonra 10 gün bekleme süresi bulunmaktadır. 6 aydan büyük 10 yaşından küçük kedi ve köpek dostlarınız için bu sigorta türünü tercih edebilirsiniz. 
Magdeburger Sigorta üzerinden Can Dostum Sigorta’sını detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Evdeki dostlarınızın sağlığını düşünerek ve artan masraflardan kurtulmak için Can Dostum Sigorta’sını tercih edebilirsiniz. 


BENZER YAZILAR

Evde Köpek Bakımı Nasıl Yapılır?

Evde Köpek Bakımı Nasıl Yapılır?

Günümüzde evcil hayvan denildiği zaman akıllara ilk olarak kedi ve köpek dostlarımız geliyor. Hayatının çoğunu ev ortamında geçiren dostlarımız, bakıma ihtiyaç duyuyor. Can dostlarımızın sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için bakımlarına dikkat edilmesi gerekiyor. Bu bağlamda evde köpek bakımı ile ilgili bazı sorular sık sık soruluyor. “Köpek bakımı nasıl olur” gibi evde köpek bakımıyla ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Kedilerin Aşıları Ne Zaman Yapılır?

Kedilerin Aşıları Ne Zaman Yapılır?

Evcil hayvanlarınızın sağlığı oldukça önemli. En sevilen evcil hayvanlardan kediler, aşı takvimleri oldukça sıkı takip edilmesi gereken türlerden biri. Bir kedinin ne zaman aşı olması gerektiği ve hangi aşıları olması gerektiği ise biraz kafa karıştırıcı olabilir.

Kedi Tırmalaması Durumunda Yapılması Gerekenler

Kedi Tırmalaması Durumunda Yapılması Gerekenler

Kedi Tırmalaması Durumunda Yapılması Gerekenler Hemen hemen evcil hayvan sevmeyenimiz yok denilecek kadar azdır. Bazen bize huzur veren evcil dostlarımızdır. Sevimli, sempatik ve bir problem olmadığı taktirde zararsız olan evcil hayvanlardan bakımı en kolay olanlardan birisi de kedilerdir. Kedilere istemeyerek de olsa zarar verecek bir davranışta bulunursak tırmalaması kaçınılmazdır. Peki kedi tırmalaması nasıl geçer?

Can Dostum Sigortası ile İlgili Bilgiler

Can Dostum Sigortası ile İlgili Bilgiler

Magdeburger Sigorta, geniş kapsamlı ürün portföyünde evcil hayvanlarınız için Can Dostum Sigortasını sunuyor. Evcil hayvanlarınızın acil sağlık ihtiyaçlarını geniş kapsamlı teminatlarla güvence altına alıyor. Peki bu teminatlar nelerdir? Magdeburger ekibi olarak bu yazımızda can dostum sigortasının teminatlarını ve neleri kapsadığını detaylı bir şekilde açıklayacağız.

Acente Bul
Magdeburger Sigorta